Teade/Info Foorum • information-3.de

Teade/Info Foorum • Obi a ɔdɔ wo ampa, ɔbɛyɛ saa nneɛma du yi

Teade/Info Foorum

Teade/Info Foorum • et - Eesti keel • information-3.de     et • Eesti keel  Deutsch |  Lietuvių |  Eesti keel |  Polski |  Norsk bokmål |  Беларуская 

Tänane kuupäev Laupäev 2. Mai 2026, 22:02

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1 postitus ] 
Autor Postitus
 Teema pealkiri: Obi a ɔdɔ wo ampa, ɔbɛyɛ saa nneɛma du yi
PostitusPostitatud: Pühapäev 30. Märts 2025, 00:30 

Obi a ɔdɔ wo ampa,
ɔbɛyɛ saa nneɛma du yi:

1. Wɔbɛte nka bere nyinaa sɛ ɛsɛ sɛ wɔkyerɛw wo text message, frɛ wo, anaa wohu wo.

2. Wobɛyɛ onipa a odi kan a wɔbɛdwene ne ho anɔpa ne nea wɔbɛkae.

3. Wɔbɛbisa baabi a worekɔ ne wɔn a wo ne wɔn wɔ no ho asɛm, ɛnyɛ sɛ wɔanhyɛ wɔn so, na mmom esiane sɛ wodwen wɔn ho nti.

4. Ɛmfa ho sɛnea wonni adagyew no, bere nyinaa wonya bere ma wo.

5. Wɔde akyɛde nketenkete bɛma wo ho adwiriw wo, sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛma w’anim ayɛ sereserew kɛkɛ.

6. Wɔkae nneɛma nketenkete a ɛfa wo ho, te sɛ aduan a w’ani gye ho anaa sɛnea w’ani gye wo kɔfe ho.

7. Wogye wo di, wɔboa w’adaeso, na wɔkanyan wo ma woyɛ wo ho a eye sen biara.

8. Sɛ wo ho adwiriw wo a, wɔbɔ mmɔden sɛ wɔbɛma w’ani agye anaasɛ wobetie wo kɛkɛ.

9. Ɛyɛ wɔn ahomaso sɛ wowɔ wo wɔ wɔn nkyɛn na wɔde wo kyerɛ nnipa a wɔho hia sen biara wɔ wɔn asetra mu.

10. Wɔtena wo nkyɛn, wɔ mmerɛ pa ne mmerɛ bɔne mu, ɛfiri sɛ nokware dɔ nni nnyinasoɔ biara.

Raporteeri postitusest
Üles

Vasta tsitaadiga  
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1 postitus ] 

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa saad teha uusi teemasid siin foorumis
Sa saad postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa:  

Wahrsagen
Hilfe bei Liebeskummer

www.miomai.de

Kartenlegen

Privat Kartenlegen

Frankfurt Hellsehen Privat

Bremerhaven |  Hamburg |  Lübeck |  Wuppertal |  Augsburg |  Freiburg |  Leverkusen |  Trier |  Ulm
Darmstadt |  Stuttgart |  Würzburg |  Heidelberg |  Bochum |  Offenbach |  Paderborn Dortmund |  Frankfurt
Mannheim |  Düsseldorf |  Wiesbaden |  Nürnberg |  Krefeld |  Duisburg |  Köln |  Aachen |  Kassel

information-3.de |  jälg  |  kontakt  |  muud keeled | 

Privaatsuspoliis  |  Kasutamistingimused