Info Forum • information-3.de

Info Forum • Ko tetahi e tino aroha ana ki a koe, ka mahia enei mea kotah

Info Forum

Info Forum • hr - Hrvatski • information-3.de     hr • Hrvatski  Deutsch |  English |  Hrvatski |  Magyar |  עברית |  Русский 

Sada je: srijeda 15. listopad 2025, 11:57.

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Autor/ica Post
 Naslov: Ko tetahi e tino aroha ana ki a koe, ka mahia enei mea kotah
PostPostano: nedjelja 30. ožujak 2025, 00:30 

Ko tetahi e tino aroha ana ki a koe,
ka mahia enei mea kotahi tekau:

1. Ka rongo tonu ratou me tuku waea atu ki a koe, waea atu, kite ranei ia koe.

2. Ko koe te tangata tuatahi ka whakaarohia e ratou i te ata me te tangata ka ngaro.

3. Ka ui ratou ki hea koe e haere ana, ko wai hoki kei a koe, ehara i te mea karekau, engari i runga i te awangawanga.

4. Ahakoa te pukumahi, ka whai wa tonu ratou ki a koe.

5. Ka miharo koe ki nga koha iti, hei tuku i te ataata ki to kanohi.

6. Ka maumahara ratou ki nga mea iti e pa ana ki a koe, penei i to paramanawa tino pai, i te pai ranei o to kawhe.

7. E whakapono ana ratou ki a koe, e tautoko ana i o moemoea, e whakahihiri ana i a koe kia pai ake ai koe.

8. I te wa e pouri ana koe, ka ngana ratou ki te whakakorikori i a koe, ki te whakarongo noa ranei ki a koe.

9. E whakahīhī ana rātou ki te noho koe i tō rātou taha me te whakamohio i a koe ki ngā tāngata tino nui i roto i ō rātou oranga.

10. Ka noho ratou ki tou taha, i nga wa pai me nga wa kino, no te mea ko te aroha pono he herekore.

Prijavi post
Vrh

Citiraj [i odgovori]  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Možeš započinjati nove teme.
Možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir:  

Kartenlegen
Hilfe bei Liebeskummer

www.miomai.de

Hellsehen

hellseher-kartenleger.de

Nürnberg Tarot Privat

Bremerhaven |  Hamburg |  Lübeck |  Wuppertal |  Augsburg |  Freiburg |  Leverkusen |  Trier |  Ulm
Darmstadt |  Stuttgart |  Würzburg |  Heidelberg |  Bochum |  Offenbach |  Paderborn Dortmund |  Frankfurt
Mannheim |  Düsseldorf |  Wiesbaden |  Nürnberg |  Krefeld |  Duisburg |  Köln |  Aachen |  Kassel

information-3.de |  otisak  |  kontakt  |  drugih jezika | 

Zaštita privatnosti  |  Uvjeti korištenja