Teade/Info Foorum • information-3.de

Teade/Info Foorum • Yaan máax jach u yaabiltmech, yaan u beetik le diez ba'alo'o

Teade/Info Foorum

Teade/Info Foorum • et - Eesti keel • information-3.de     et • Eesti keel  Deutsch |  Lietuvių |  Eesti keel |  Polski |  Norsk bokmål |  Беларуская 

Tänane kuupäev Laupäev 2. Mai 2026, 23:14

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1 postitus ] 
Autor Postitus
 Teema pealkiri: Yaan máax jach u yaabiltmech, yaan u beetik le diez ba'alo'o
PostitusPostitatud: Pühapäev 30. Märts 2025, 00:30 

Yaan máax jach u yaabiltmech,
yaan u beetik le diez ba'alo'oba':

1. Mantats' yaan u yu'ubiko'ob u k'a'abéettal u túuxtiko'obtech mensaje, t'anikech wa u yilko'ob.

2. Teech yaan u yáax máak ku tuukulo'ob tu ja'atskab k'iin yéetel le máax ku sa'atal ti'obo'.

3. Yaan u k'áatiko'ob tu'ux ka bin yéetel máax yéetel yaanech, ma' tu yo'olal u páajtalil, ba'ale' tu yo'olal u chi'ichnakil.

4. Ma' importa bix u ocupados, Mantats' ku kaxtiko'ob k'iin utia'al tech.

5. Yaan u ja'ak'al a wóol yéetel mejen siibalo'ob, chéen uti'al u che'ej a wich.

6. ku k'a'ajsiko'ob le mejen ba'alo'ob ta wo'olal, je'el bix a bocado favorito wa bix uts ta wich a café.

7. Ku creertiko'ob ti' teech, ku yáantiko'ob a wayak'o'ob, yéetel ku péeksiko'ob a beet a utsil wíinklil.

8. Le ken a wu'uyik a lúubul a wóole', ku yilik u líik'sik a wóol wa chéen u yu'ubiko'ob a t'aan.

9. Leti'obe' ku ki'imaktal u yóolo'ob u yantaltech tu tséelo'ob yéetel ku ts'áaiko'ob ojéeltbil ti' le máako'ob jach k'a'ana'antak ti' u kuxtalo'obo'.

10. Ku p'áatal ta tséel, ichil ma'alob k'iino'ob yéetel k'aas, tumen le jaajil yaakunaj mina'an u condiciones.

Raporteeri postitusest
Üles

Vasta tsitaadiga  
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1 postitus ] 

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa saad teha uusi teemasid siin foorumis
Sa saad postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa:  

Wahrsagen
Hilfe bei Liebeskummer

www.miomai.de

Kartenlegen

Privat Kartenlegen

Frankfurt Hellsehen Privat

Bremerhaven |  Hamburg |  Lübeck |  Wuppertal |  Augsburg |  Freiburg |  Leverkusen |  Trier |  Ulm
Darmstadt |  Stuttgart |  Würzburg |  Heidelberg |  Bochum |  Offenbach |  Paderborn Dortmund |  Frankfurt
Mannheim |  Düsseldorf |  Wiesbaden |  Nürnberg |  Krefeld |  Duisburg |  Köln |  Aachen |  Kassel

information-3.de |  jälg  |  kontakt  |  muud keeled | 

Privaatsuspoliis  |  Kasutamistingimused